Erratum handboek 'Woningkwaliteitsbewaking in uw gemeente'

Erratum handboek ‘Woningkwaliteitsbewaking in uw gemeente’:

Afgelopen maand had de afdeling woningkwaliteit van Wonen-Vlaanderen het genoegen om op haar provinciale infomomenten het nieuwe handboek ‘Woningkwaliteitsbewaking in uw gemeente’ voor te stellen. Elke gemeente en elk project intergemeentelijke samenwerking lokaal woonbeleid kreeg bij deze gelegenheid ook meteen een exemplaar van het handboek mee naar huis.

Helaas hebben we achteraf vastgesteld dat er toch een foutje geslopen is in het handboek. Langs deze weg willen we dit graag even rechtzetten:

  • Pagina 44 en de fiche over Stap 9 (pagina 47 en 59) vermeldt dat je tot 12 maanden na het indienen van het verzoek tot ongeschikt- of onbewoonbaarverklaring in beroep kan gaan tegen het ‘stilzitten’ van de burgemeester. Dat moet uiteraard zijn tot 12 maanden na het verstrijken van de ordetermijn van 3 maanden.

De meest recente versie van het handboek PDF icon Woningkwaliteitsbewaking in uw gemeenteen de PDF icon Fiches woningkwaliteitsbewaking in uw gemeentekan u steeds raadplegen op onze website.

< Nieuwsoverzicht